Friluftsgudstjeneste 31.mai

Da har vi gleden av å endelig kunne ønske velkommen til en samling i Lillokirkens regi igjen! Hjertelig velkommen til en enkel friluftsgudstjeneste på selveste pinsedag! Vi samles ute i hagen ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Sinsenveien 15. førstkommende søndag kl 1100. Dette blir en samling for store og små sammen, og Knut Kåre Kirkholm har andakt for oss. Ellers blir det sang, bønn og vi feirer nattverd.

NB:
Vi følger selvsagt myndighetenes retningslinjer for arrangementer og derfor må vi ha en form for påmelding på forhånd. Siden det ikke er lov å være mer enn 50 stk, er det også en liten sjanse for at det kan bli “fullt”, så meld deg på snarest ved å trykke attending, så er du/dere sikret plass. Dersom det kommer flere fra samme husstand/familie enn deg selv: Legg igjen en kommentar her på facebookeventet med info om hvor mange som kommer. Du kan eventuelt i stedet også sende en sms til 418 45 657 (Marianne Kirkholm) eller sende oss en melding på Facebook.

PS:
Dersom du har mulighet: Ta gjerne med noe å sitte på (f.eks en enkelt stol eller piknikteppe etc (men det blir mulig å få låne stol e.l på stedet også). Ta også med det du/dere eventuelt selv ønsker til kirkekaffe (siden vi har ikke lov å servere mat), og gjerne litt leker til etterpå dersom man har lyst og mulighet til å være igjen litt. F.eks Frisbee, kubb o.l.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s