Alphakurs

Tenker du at kristendommen er kjedelig, usann eller irrelevant? Lurer du på hvordan det kan finnes en Gud når det er så mye vondt i verden? Er Bibelen relevant i dag? Hva med Jesus? alpharotator

Vi er et ektepar på 30 og 32 år som skal starte en Alphagruppe for deg som ønsker å lære mer om kristendommen og det å være kristen. Alphagruppen er basert på det velkjente Alphakurset som mange menigheter arrangerer. Se http://norge.alpha.org/

Alphagruppen skal være hjemme hos oss (Marthe Lise og Samuel Aarikstad) i Rødtvetveien 73 en kveld annenhver uke utover vinteren og våren. Det blir ca. 15 samlinger totalt. På hver samling vil det bli presentert et tema som vi vil snakke om etterpå. I tillegg blir det noe å bite i. Oppstart for første samling blir onsdag 6. februar kl 1900. Det koster ingenting å være med, og påmelding forplikter deg ikke til å bli med på alle samlingene. Du er hjertelig velkommen til å bli med en gang for å se om dette er noe for deg.

Har du lyst til å bli med, eller ønsker du mer informasjon? Ikke
nøl med å ta kontakt!

Marthe Lise: 992 33 866 | marthelf@gmail.com
Samuel: 993 87 350 | salmonelli@hotmail.com

Vi er tilknyttet Lillokirken som holder til i Grorud
samfunnshus på Kalbakken.  Finn arrangementet på Facebook.