Menighetstur

Lørdag 17. – søndag 18.juni arrangerer Lillokirken menighetstur til Hurdal Verk Folkehøgskole. Dette blir en tur både for deg som går i Lillokirken til vanlig, av og til, eller for deg som kanskje kan tenke deg å begynne å gå der. Vi håper du blir med!

Målet med turen er å få et hyggelig døgn sammen for bli litt bedre kjent med hverandre og kunne senke skuldrene i fine omgivelser uten alt for mye opplegg og stress. Vi flytter også gudstjenesten, som blir den siste før sommeren, fra Grorud samfunnshus til Hurdal denne søndagen. Tentativ tidsramme for turen er oppstart med middag kl 14 på lørdagen og avslutning med middag kl 14 på søndagen. Vi bor på fine rom på internatet på folkehøgskolen og får alle måltider servert. Prisen for overnatting inkludert alle måltider vil bli hyggelige 700 kr for voksne, halv pris for barn under 14 år og gratis under 4 år.

Mer info om program og opplegg følger senere. Meld deg gjerne på ved å trykke “skal” på facebook-arrangementet eller via mail til post@lillokirken.no. Om dere er flere fra samme husstand, skriv info om hvor mange dere er og alder på eventuelle barn.

Lurer du på noe: Ta gjerne kontakt med Håvard Måseide på tlf: 93066374.

Hurdal Verk Follkehøgskole ligger i naturskjønne omgivelser ca 1 times kjøring fra Oslo. hurdalverk